PRIVATE KLANTENZONE
CONTACTEN

Hulp nodig?

Gelieve hieronder uw contactgegevens te vermelden


Type levering

Geschat

Wie zijn onze klanten?

INDUSTRIELEN op zoek naar een solide Energiepartner en een aanbod aangepast aan hun zakelijke behoeften.

Wie zijn onze klanten?

GROOTHANDELAARS die niet alleen leveringszekerheid verwachten maar ook flexiebele oplossingen die overeenstemmen met een continu evoluerende markt.

Wie zijn onze klanten?

ELECTRICITEITSLEVERANCIERS die aardgas gebruiken voor de electriciteitsproductie, vragend naar een flexiebel aanbod om gebruik te kunnen maken van de marktopportuniteiten.

Waarom kiezen voor Eni?

GLOBALE SPELER IN DE ENERGIE SECTOR

Dankzij onze ervaring en een gediversifiëerde aankoopportefeuille, zijn we een betrouwbare en gekwalificeerde partner voor iedere energiebehoefte.

STEEDS UP-TO-DATE MET DE ENERGIE WERELD

We monitoren zorgvuldig de bewegingen in de prijzen die een impact hebben op de energiekost , we maken het onze klanten mogelijk en bieden hen de gelegenheid aan om dynamisch gebruik te kunnen maken van de opportuniteiten voortvloeiend uit de marktvolatiliteit.

AANBOD VAN OP MAAKT GEMAAKTE OPLOSSINGEN

We bieden op maat gemaakte oplossingen en innovatieve contractuele schema’s aan, gebaseerd op de behoeftes van de klant, de aard van het gasverbruik en de specificiteiten van het productieproces.

ALTIJD BESCHIKBAAR IN ELKE FASE VAN HET CONTRACT

We staan naast onze klanten en verlenen ondersteuning in elk aspect van het contractbeheer.

Aanbod

De gepaste oplossing voor elk type van zakendoen

Eni is één van de wereldleiders in de energiemarkt en is de energiepartner van grote en belangrijke industriële operatoren en groothandelaars. Dankzij ons aanbod kan de Klant genieten van onze expertise en van onze op maat gemaakte voorstellen voor de levering van aardgas.

Belangrijkste kenmerken van het aanbod

Links

creg
vreg
cwape
brugel
synergrid
fluxys