PRIVATE KLANTENZONE
CONTACTEN

Hulp nodig?

Gelieve hieronder uw contactgegevens te vermelden


Type levering

Geschat

Diensten

Een palet van diensten om te beantwoorden aan alle behoeftes van de klant

We geven klanten de mogelijkheid om de beste oplossing voor elke behoefte te kiezen uit de beschikbare diensten. We ondersteunen van in het begin iedere klant dankzij onze ervaren energiemarkt adviseurs met dewelke de klant altijd in direct contact kan staan. Daarenboven zijn de gegevens toegankelijk en eenvoudig te gebruiken door middel van hulpmiddelen beschikbaar in de Private Klantenzone.

Dedicated Key Account Manager

Een adviseur altijd bij de hand

De toegewezen Account Manager is een bijzondere partner. Hij/zij helpt om beter inzicht te verkrijgen in een fluctuerende en complexe markt en hij maakt het mogelijk om de juiste beslissingen te nemen.

Zijn/haar ondersteuning is nuttig bij het:

  • definiëren en identificeren van de energiebehoefte behorend bij een zakelijke activiteit
  • opvolgen van de budget vooruitzichten van de energie uitgave
  • actief anticiperen van de markt opportuniteiten
  • afsluiten van het meest geschikte contract afgestemd op de individuele behoefte

 


Portale

Private Klantenzone

Op onze website reserveren we een private ruimte voor onze klanten om toegang te verschaffen tot hun contract details. De private Klantenzone bevat alle details over gasverbruik en de administratieve documenten (dwz. facturen) van de voorbije 36 maand kunnen geraadpleegd en uitgedrukt worden.

De portaal-website, die continu up-to-date wordt gehouden, maakt het monitoren mogelijk van bewegingen in de commodity prijzen, indices en wisselkoersen alsook om in real time op de hoogte te blijven van nieuws over de energiemarkten.


Portale

i-ACT

i-ACT is één van de functionaliteiten in de private Klantenzone die het de klant mogelijk maakt om zelfstandig en overeenkomstig zijn contractuele modaliteiten de geïndexeerde prijzen aan te passen naar vaste prijzen (prijsswitch).

Iedere dag kan de klant, aan de hand van een intuïtieve grafische interface, een overzicht krijgen van de verdeling van de hoeveelheden waarvoor reeds een prijsswitch werd uitgevoerd en de hoeveelheden die potentiëel nog in aanmerking komen voor een prijsswitch, de prijsvoorstellen hiervoor en dit voor elke contractuele periode. De klant kan uit de voorgestelde prijzen kiezen en een prijsswitch uitvoeren op een snelle, eenvoudige, veilige en transparante wijze vanaf zijn PC.

Een gedetailleerde rapportering geeft het overzicht over alle uitgevoerde prijsswitch operaties.

Wekelijkse Nieuwsbrief

Een wekelijks rapport, opgesteld door onze analisten en voorzien van commentaren op de bewegingen in de belangrijkste energie commodities, constant up-to-date gehouden met de markttendensen die de leveringskost beïnvloeden.

REMIT Rapportering

Voor de klanten, die vallen onder de verplichting om de contractuele details te rapporteren aan de “Agency for the cooperation of Energy Regulators” (ACER), bieden we de mogelijkheid aan om uit hun naam de REMIT rapportering op te stellen en te versturen.