PRIVATE KLANTENZONE
CONTACTEN

Hulp nodig?

Gelieve hieronder uw contactgegevens te vermelden


Type levering

Geschat

Aanbod

Aardgas: een uitgebreide en op maat gemaakte offerte voor Grote Klanten

Aangezien de kost voor aardgas één van de hoofditems is in de jaarbalans, bieden we de mogelijkheid aan om dit op de beste manier te beheren door middel van een brede waaier van aanpasbare contractuele oplossingen. Daarenboven bieden we de optie aan om gebruik te kunnen maken van de volatiliteit op de energiemarkt via contractuele prijsaanpassingsmogelijkheden en verstrekken we up-to-date rapporten over bewegingen op de energiemarkt.

Leveringen op maat

In een brede waaier van mogelijkheden, kunnen onze klanten het contractuele schema kiezen dat het beste overeenstemt met hun afnamebehoefte.

Vaste of index-gekoppelde prijs

We bieden de klanten de mogelijkheid om, aangepast aan hun individuele energiebehoeftes, de beste offerte te verkrijgen met initiëel, ofwel een vaste prijs, ofwel met een geïndexeerde prijs gekoppeld aan de belangrijkste Europese HUBS en die, vanaf de ondertekening van het contract, in stappen kan aangepast worden naar een vastgeklikte prijs.

Prijs aanpassingsopties

We bieden onze klanten de keuze aan tussen verschillende schema’s om de prijsindexering van de kost van hun gaslevering te beheren en aan te passen: ofwel met een prijs volledig genegotiëerd tussen de partijen, ofwel aan de hand van een prijs gekoppeld aan externe prijsleveranciers en transparante algoritmes, ofwel in real time via onze traders met een prijs die gekoppeld is aan de marktsituatie.